fbpx

Karaktervolle brasserieën en restaurants

Onze chef-koks bereiden originele recepten, van de beste kwaliteit, aangepast aan de seizoenen. Moderne toets of eerder traditioneel bereid, onze gerechten zijn steeds gebaseerd op verse en eersteklas producten. Op de vroegmarkt gaan we op zoek naar nieuwe smaken en we selecteren onze leveranciers met de grootste zorg. Dineert u graag omringd door het bruisende stadsleven? Of verkiest u liever de rust van een terras, genesteld in het groen? Wij bieden verschillende locaties aan: allemaal met een vriendelijke, gezellige sfeer en een sobere en verfijnde inrichting. Ontdek onze vestigingen en professionele teams in Brussel of in Waals-Brabant.

Gédéon

De Gédéon is het gloednieuwe restaurant van het Museum Kunst & Geschiedenis! Een royale keuken, geïnspireerd op de burgerlijke traditie, verrijkt met elegante moderniteit. Of het nu gaat om een zakenlunch, een familiebrunch of een smakelijke pauze na een bezoek aan de collecties, de Gédéon verwelkomt u in een iconische locatie van de hoofdstad.

Le Mess

Le Mess biedt gerechten met een heerlijke, geurige en evenwichtige benadering van gezonde, verse groenten. Wij kiezen steeds voor seizoensproducten en biologische landbouw.

Chalet Robinson

Deze brasserie is gelegen in het hart van het Ter Kamerenbos. Geniet van onze gezellige tafels, een prachtig terras en zicht op de watersporten. Geschikt als locatie voor een receptie, intiem feest, gedenkwaardige gebeurtenissen en nog veel meer!

Bagnole Brasserie

Bagnole Brasserie is het restaurant van Autoworld. Voor of na een bezoek aan het museum of zelfs na een wandeling in het Jubelpark, profiteer je hier van een ontspannen moment bij klassiekers uit de Belgische keuken: croque-monsieur, filet américain, garnaalkroketten, Oud-Brugge kaaskroketten, …

Residence Palace Brasserie

U kunt hier genieten van een uitstekende brasseriekeuken in een prachtige, authentieke art-decosetting. Onze chef bereidt voor u de fijnste Belgische seizoensgerechten en uitzonderlijke buitenlandse specialiteiten.

Chapel Restaurant

Dicht bij het centrum van Waterloo, gelegen in het hart van het Zoniënwoud, is “Le Chapel” het restaurant van de Koningin Elisabeth Muziekkapel. Onze chef biedt u nieuwe smaken met een kwaliteitskeuken en seizoensproducten.