Drie culinaire concepten

De traiteur Choux de Bruxelles biedt cateringformules op maat, aangepast aan alle soorten evenementen. KTCHN biedt een eenvoudige maar smakelijke, vriendelijke, gezonde en gedurfde keuken, net als thuis. Het team van Streat biedt originele foodtrucks aan en verse, kwaliteitsvolle gerechten.

Kies uw cateringconcept

Choux de Bruxelles white

Moderne, doordachte en buitengewone keuken. We creëren en organiseren evenementen door een uniek kader en een unieke service te bieden voor de belangrijkste momenten van onze klanten.

KTCHN logo

Keep It Simple & Succulent.
KTCHN legt de nadruk op gezelligheid en is gebaseerd op een eenvoudig principe: “Organiseer uw evenement alsof u thuis vrienden ontvangt”.

Een foodtruck nodig? Een foodtruck naar je event halen, was nooit eerder zo leuk en handig! Organiseer je een bruiloft, afterwork party, tuinfeest of personeelsfeest? Verras je gasten met een uniek concept!

Choux de Bruxelles: passie voor het buitengewone

Choux de Bruxelles biedt verschillende cateringformules op maat aan. We verzorgen met veel plezier uw privéfeesten alsook grote bedrijfsevenementen. De garantie van een kwaliteitsvolle service door ons hooggekwalificeerd personeel in onze prestigieuze evenementenzalen of op de locatie van uw keuze.

Choux Catering Plate Service
Choux Catering Fish Plate

KTCHN : lokaal & gezellig

Het is authentiek, lekker, gul, natuurlijk en zelfgemaakt. Met lokale producten legt KTCHN de nadruk op gezelligheid en is gebaseerd op een eenvoudig principe: “Organiseer uw evenement alsof u thuis vrienden ontvangt”.

KTCHN Table Nature
KTCHN Catering Service

Streat : jij kiest de foodtruck, wij zorgen voor de rest

Een foodtruck naar uw event halen, was nooit eerder zo leuk en handig! Organiseert u een bruiloft, afterwork party, tuinfeest of personeelsfeest? Verras uw genodigden met een uniek concept!

Streat Catering Mexican Food
Streat Catering Burger

Zoekt u een traiteur die aan al uw wensen voldoet ?