fbpx

Drie culinaire concepten

Cateraar Choux de Bruxelles biedt verfijnde cateringformules op maat voor evenementen. Kies voor KTCHN catering voor een vriendelijke, gezonde en gedurfde keuken gebaseerd op producten en delen. Het team van Streat kan je voorzien van originele foodtrucks met een breed scala aan smaken, voor allerlei soorten evenementen.

Kies uw cateringconcept

Choux de Bruxelles white

Moderne, doordachte en buitengewone keuken. Creëer en organiseer evenementen door een unieke omgeving en service te bieden voor de momenten die belangrijk zijn.

KTCHN logo

De perfecte “Food sharing” cateraar!
KTCHN richt zich op de plantaardige keuken en seizoensproducten, waarbij delen centraal staat.

Een foodtruck nodig? Streat zorgt voor alles en neemt je mee op reis door de wereld met originele concepten en eigenzinnige foodtrucks!

Choux de Bruxelles: passie voor het buitengewone

Choux de Bruxelles biedt verschillende cateringformules op maat aan. We verzorgen met veel plezier uw privéfeesten alsook grote bedrijfsevenementen. De garantie op service van topkwaliteit door ons gekwalificeerd personeel in onze prestigieuze evenementenzalen of op de locatie van je keuze.

Choux Catering Plate Service
Choux Catering Fish Plate

KTCHN : delen en authenticiteit

Bij KTCHN geven we de voorkeur aan lokale, seizoensgebonden producten, met een voorliefde voor groenten. Een eerlijke keuken met authentieke, smakelijke en royale gerechten om te delen met vrienden of collega’s . Ons attente team en onze gepassioneerde chef-koks zorgen ervoor dat al uw evenementen een succes worden.

KTCHN Table Nature
KTCHN Catering Service

Streat: kleurrijke foodtrucks

Een foodtruck naar uw event halen, was nooit eerder zo leuk en handig! Organiseert u een bruiloft, afterwork party, tuinfeest of personeelsfeest? Verras uw genodigden met een uniek concept!

Streat Catering Mexican Food
Streat Catering Burger

Zoekt u een traiteur die aan al uw wensen voldoet ?