Wij verzorgen al uw privé evenementen

Choux de Bruxelles is een leverancier van cateringdiensten voor evenementen in België. Gevestigd in Etterbeek, exporteren wij onze culinaire kunst tot ver buiten het Brusselse Gewest door uw privé-evenement te organiseren in Wallonië, Vlaanderen, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Passie voor het buitengewone

Onze chefs verzorgen tal van privérecepties : doopfeesten, communiefeesten, verjaardagen, familiebrunches, noem maar op. Daarnaast bieden wij uiteraard ook de catering voor huwelijksfeesten ! Het maakt niet echt uit hoeveel genodigden u heeft, want wij verzorgen zowel een intiem diner met een 10-tal mensen als grote galabanketten met 5 000 gasten. .

Laten we samen uw privé-evenement organiseren.

Wij zijn uw partner bij uitstek! Neem contact op met de medewerkers van Choux de Bruxelles voor praktische informatie, advies of een gratis offerte.

Verhuur van evenement- en feestzalen

Unieke en exclusieve locaties. Al onze zalen zijn een perfecte combinatie van authentiek en het modern, prestige en kwaliteit. De ideale plek voor elk evenement! De meeste van onze zalen bevinden zich in Brussel, maar we bieden ook exclusieve locaties aan in Wallonië en in Vlaanderen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Dit maakt ons tot ervaren dienstverleners die geen ruimte laten voor amateurisme en benadering.

Zorgvuldige selectie van producten

De nauwgezette selectie van de producten is het resultaat van echt onderzoek, conceptualisering en uitvinding.

Service van hoge kwaliteit

Ons team van obers is opgeleid en onderscheidt zich door zijn professionaliteit, nauwgezetheid en bekwaamheid.

Flexibiliteit &
aanpassing

Onze chefs beginnen vanaf nul bij het creëren van uw menu en evenementconcept.