Traiteurdienst voor bedrijfsevenementen

Choux de Bruxelles is een Brussels bedrijf met verschillende activiteiten in de evenementensector. Zo kun je bij hen terecht zowel voor een traiteurdienst voor bruiloften, als voor het huren van unieke en totaal exclusieve feestzalen in heel België. We bieden onze culinaire kennis van zaken aan voor vergaderingen, seminaries, familiedagen, personeelsfeesten, team building activiteiten, persconferenties… noem maar op.

Passie voor het buitengewone

We bieden onze culinaire kennis van zaken aan voor vergaderingen, seminaries, colloquia, familiedagen, personeelsfeesten, team building activiteiten, presentaties, vernissages, galafeesten, commerciële productlanceringen, persconferenties, liefdadigheidsdiners, banketten, noem maar op. Ongeacht of uw evenement nu één dag in beslag neemt of meerdere: Choux de Bruxelles zorgt voor het nodige en nog voor zoveel meer.

Laten we samen uw bedrijfsevenement creëren

Wij zijn er trots op dat wij kunnen vertrouwen op de passie en ervaring van onze teams. Choux de Bruxelles staat voor mannen en vrouwen. Of het nu gaat om koks, kelners, maîtres d’hôtel of projectleiders, hun doel is om u een droomevenement te bezorgen.

Verhuur van evenement- en feestzalen

Unieke en exclusieve locaties. Al onze zalen zijn een perfecte combinatie van authentiek en het modern, prestige en kwaliteit. De ideale plek voor elk evenement! De meeste van onze zalen bevinden zich in Brussel, maar we bieden ook exclusieve locaties aan in Wallonië en in Vlaanderen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Dit maakt ons tot ervaren dienstverleners die geen ruimte laten voor amateurisme en benadering.

Zorgvuldige selectie van producten

De nauwgezette selectie van de producten is het resultaat van echt onderzoek, conceptualisering en uitvinding.

Service van hoge kwaliteit

Ons team van obers is opgeleid en onderscheidt zich door zijn professionaliteit, nauwgezetheid en bekwaamheid.

Flexibiliteit &
aanpassing

Onze chefs beginnen vanaf nul bij het creëren van uw menu en evenementconcept.