Chalet Robinson

Mythisch eiland, even mythische naam. Chalet Robinson is de korte oversteek naar het eiland meer dan waard. Stel u voor: u bevindt zich op een groen en rustig eiland, midden in het Terkamerenbos, ver weg van de nerveuze drukte van de stad die toch vlakbij is. Na een renovatie met edele en duurzame materialen heeft de Chalet Robinson zijn charme van weleer helemaal teruggevonden. Alles is mogelijk op deze afgelegen en bijzonder rustige plek.

Het eiland in het Terkamerenbos

Men voelt er zich onmiddellijk thuis en alles is aanwezig om er een uitzonderlijk evenement van te maken. Een restaurant, een terras gelegen aan het water… Zelfs bootje varen is perfect mogelijk, zoals het hoort op een eiland. Rendez-vous in een onbekend land!

Capaciteiten

Zittend | Diner, Gala : 240

Rechtstaand | Cocktail, Receptie : 250-500

Conferentie, Seminarie : 200

Oppervlakte

Totaal : 375 m²

Benedenverdieping: 200m²

Verdieping: 175m²

Faciliteiten

Zaal met airco

Tuin & terras

Conferentiemateriaal

Kenmerken

Unieke plek

In volle natuur

Authentiek interieur

Laten we samen uw project creëren!

Contacteer Choux de Bruxelles! Onze medewerkers staan tot uwer beschikking voor alle gewenste informatie, professioneel advies of een gratis offerte.

We use cookies to ensure you have the best experience on our website. If you continue to use this site, we will assume that you are satisfied with it.