fbpx

Een spetterend eindejaarsfeest in elkaar steken? Zo organiseer je een memorabel event!

Na zowat 18 maanden virtuele events te organiseren, zijn we maar al te blij dat we de eindejaarsfeesten weer écht samen kunnen vieren. Met collega’s een feestje bouwen, je klanten bedanken of prospecten overtuigen, … het kan weer. Profiteer er dus van!

Met stip op één: een fraaie locatie

Door een unieke, originele eventlocatie te kiezen, zet je meteen de toon. Wil je het gevoel geven dat je in de woning van de kerstman feest? Dan is Chalet Robinson dé plek. Ga je voor extra cachet? Dan is Kasteel Sint-Anna de place to be. Een memorabel spektakel krijg je vast en zeker in het Vaudeville Theater. En een prachtig zicht op de twinkelende reuzekerstboom in hartje Brussel, heb je vanuit Maison Grand’Place. Maar daarnaast zijn er nog tal van andere zalen die een knap decor voor jouw event vormen!

De meest geschikte culinaire formule voor je event?

Een uitgebreid feestmenu, een walking dinner, een foodsharingconcept, smakelijke streetfood, … Wat je ook maar in gedachten hebt, voor hoeveel mensen en in welke stijl dan ook, het is perfect mogelijk Choux de Bruxelles staat paraat met uitzonderlijk verfijnde gerechten naar wens. KTCHN is je aangewezen partner als foodsharing en comfortfood je ding zijn. En Gio’s Strada neemt je als het ware mee op skivakantie met een originele menuformule.

We begeleiden je graag in je keuze!

The sky is the limit!

Kerstmis gaat gepaard met warme herinneringen en een tikkeltje magie. Durf die rode draad van nostalgie en originaliteit ook door te trekken naar je event. We denken dan bijvoorbeeld aan …

  • Cocktailworkshops
  • Kookcursussen
  • Bier-, wijn- of whiskeydegustatie
  • Livemuziek
  • Danslessen
  • Een echt Gatsby-festijn in de stijl van de roaring twenties
  • Kerstruienfeestje
  • Après-skiparty
  • Gemaskerd bal

Je kan het zo gek niet bedenken of het team van Choux de Bruxelles maakt het voor je waar. Betrek ons dus gerust in je brainstormsessie!

Laat een indruk na met een magisch kerstfeest …

Reken op een creatief, geolied team van ijverige kerstelfjes om jouw event te realiseren. We plannen en decoreren voor je. We creëren exact die ambiance die je voor ogen had. En we houden rekening met je budget en wensen.

Klaar om te feesten? Wij staan alvast voor je klaar. Bespreek je idee met ons en we zorgen voor het feest van je dromen.

Ontdek onze andere artikelen