fbpx

Gio’s Strada

De onvervalste smaken van Italië en de geest van het “dolce vita” te voorschijn toveren op elke plaats en op elk moment met van die originele driewielers Piaggio APE die zomaar uit een nauw geplaveid Romeins straatje lijken te komen, dat is het idee van Giuseppe en zijn twee zonen. Gedreven door de liefde voor de fijne keuken en voor de Italiaanse levenskunst lanceerden ze zich bijna een jaar geleden als gezin in dit project van Foodtruck, nieuwe stijl.

Concept

Het doel van hun idee is natuurlijk de originele Italiaanse keuken, op ambachtelijke en traditionele wijze op basis van zeer verse producten klaargemaakt, bij allerlei privé evenementen naar voren te schuiven.

Met hun sterke en originele identiteit, hun praktisch vervoer dat overal kan komen, hun glimlachend en enthousiast personeel en natuurlijk ook met hun verrukkelijke specialiteiten, zullen de foodtrucks “Gio’s Strada” zonder meer het centrale aandachtspunt vormen op uw volgende verjaardag, tuinparty of bedrijfsfeest.

Maar wat vinden we dan als deze ongebruikelijke wagentjes hun schatten openbaren?

Wel, of je nu zin hebt in smakelijke gehaktballetjes met een heerlijke saus in een knapperige zelfgebakken panini, in een Burratina met verse tomaatjes en het traditionele Italiaanse spek die je doet watertanden, in verse pasta’s onder allerlei vormen en met een grote keuze aan sauzen of in een verfrissende Spritz, dat allemaal kun je vinden in één van die foodtrucks die nog geen drie meter lang zijn.