Maison Grand Place

Dit klassieke, elegante huis bevindt zich, de naam zegt het, op de Brusselse Grote Markt. Het is een historische en beschermde meesterwoning, het enige huis op de markt dat ter beschikking staat voor evenementen. U vindt er verschillende receptieruimten verspreid over twee verdiepingen.

Het mooiste plein ter wereld… op nummer 19!

Ook niet te missen: een loge met een uniek uitzicht op dit wereldberoemde plein en meteen ook de beste plaats om volop te genieten van de vele festiviteiten die er plaatsvinden : Ommegang, Winterpret en al de rest. Kortom, een exclusieve plek, ideaal om vooraanstaande genodigden te ontvangen, een cocktail te organiseren of een privé-feest te houden in het historische, gezellig drukke centrum van de hoofdstad van Europa.

Capaciteiten

Zittend | Diner, Gala : 30-150

Rechtstaand | Cocktail : 50-200

Conferentie, Seminarie : 30-150

Oppervlakte

Totaal : 350 m²

Gelijkvloers : 160m²

Verdieping : 130m²

Faciliteiten

Conferentiemateriaal

Wifi

Kenmerken

Authentiek interieur

Historische plaats

Herenhuis

Laten we samen uw project creëren!

Contacteer Choux de Bruxelles! Onze medewerkers staan tot uwer beschikking voor alle gewenste informatie, professioneel advies of een gratis offerte.

We use cookies to ensure you have the best experience on our website. If you continue to use this site, we will assume that you are satisfied with it.