Vaudeville Theater

Een plaats met een rijke geschiedenis. Het Vaudeville Theater werd opgericht in 1884. Vandaag heeft dit historische en beschermde monument een vaste plaats verworven in het collectieve geheugen. Na een recente renovatie kreeg dit unieke pand zijn oorspronkelijke luister helemaal terug.

De Mythische plek!

U vindt er een polyvalente ruimte, in een interieur dat uit de goede oude tijd stamt maar voorzien is van de modernste technieken. Een uitschuifbaar systeem (de stoelen zitten verborgen onder de scène) maakt de parterre een stuk groter. Dat geeft heel wat mogelijkheden: een gezeten diner, modeshow met catwalk…

Bovendien is dit theater schitterend gelegen in de prachtige Koninginnegalerij, in het hart van de stad, op een boogscheut van de Grote Markt. Genodigden die dat willen, kunnen naast het theater ook terecht in gastenkamers, precies wat nodig is voor een compleet verzorgd evenement.

Capaciteiten

Zittend | Diner, Gala : 160-200

Rechtstaand | Cocktail : 250-350

Conferentie, Seminarie : 330

Oppervlakte

Totaal : 250 m²

Faciliteiten

Geluid en licht

Conferentiemateriaal

Toegang mindervaliden

Kenmerken

Authentiek interieur

Historische plaats

Art deco

Laten we samen uw project creëren!

Contacteer Choux de Bruxelles! Onze medewerkers staan tot uwer beschikking voor alle gewenste informatie, professioneel advies of een gratis offerte.

We use cookies to ensure you have the best experience on our website. If you continue to use this site, we will assume that you are satisfied with it.